Vandaag besteld = vandaag verzonden Gratis verzending vanaf € 50

Mondkapjes van Dreamers & Schemers
Wil je mondkapjes kopen? Dan ben je bij Dreamers & Schemers aan het juiste adres. In ons assortiment vind je de comfortabelste en leukste mondkapjes op de markt. Bestel ze met verschillende prints en laat ze eenvoudig aan huis bezorgen.

Mondkapjes kopen

De mondkapjes van Dreamers & Schemers koop je gemakkelijk en snel via onze webshop. Heb je behoefte aan comfortabele mondkapjes die wasbaar en heel licht dragen?Wil je het coronavirus op een hippe manier tegengaan? Goede keuze! Wanneer je ze koopt op Dreamers & Schemers ben je voorzien. Dus doe jezelf een cadeau door één van onze producten te kopen, want een cadeautje op zijn tijd moet kunnen.

Of koop er één en doe deze cadeau aan je vrienden of familie.

Stof binnen- en buitenzijde
De stof aan de binnenzijde bestaat uit 100% katoen. Dit betekent dat ze niet verslijten en ze een zachte structuur hebben. De stof aan de buitenzijde bestaan uit 84% polyester en 16% spandex.

Door het materiaal houden ze bijna geen vocht vast! Na het wassen kan je de mondkapjes uithangen en drogen ze zeer snel. Waardoor je jouw aankoop elke dag lekker schoon kan dragen, fijn hé?

Mondkapjes bestellen?
Mondkapjes bestellen doe je natuurlijk gewoon online. Bij Dreamers & Schemersbegrijpen we dat je op een eenvoudig manier een product wilt bestellen. Daarom houden wij onze levering simpel en concreet. Je maakt een keuze die het beste bij je past en plaatst deze in de winkelmand. Daarna kan je het uitgekozen product afrekenen, waarna de bestelling geplaatst is en wij voor jou aan de slag gaan. Na de bestelling sturen wij het binnen één werkdag naar je op. Zodat jij snel van jouw aankoop kan genieten. Ook ontvang je een Track & Trace waarmee je de bestelling kan volgen. Ze worden verpakt en verzonden in een bubbelenvelop. Zo kunnen ze altijd door de brievenbus en hoef je er dus niet voor thuis te blijven!

Diverse soorten
Benieuwd naar ons assortiment en wat je bij ons kan bestellen? Op onze webshop vind je een breed assortiment met verschillende prints. Zo hebben we designs met diverse leuke prints zoals: de Blue horse, Ducks en nog veel meer!

Sinds het is aankondigt dat je per 1 juni 2020 er één verplicht moet dragen in het openbaar vervoer, is de vraag ontstaan welke voldoen aan de eisen. Volgens het RIVM voldoet een niet-medisch kapje aan de regel. Dit betekent dat de modellen die je kan kopen op Dreamers & Schemers voldoen aan de eisen. Wel is het van belang dat je elke keer gebruik maakt van een schoon model.

Mondkapjes
Wil je het coronavirus tegen gaan op een hippe manier? Dan ben je bij ons op het goede adres. Wij hebben een breed assortiment aan mondkapjes met diverse prints. Bestel bij ons leuke designs die volgens de richtlijnen van het RIVM zijn goedgekeurd.

Deze leuke designs passen bij iedere ruiter. En vind je onze mondkapjes gaaf? Wij hebben ook toffe nekwarmers, spoorriempjes en paardrijsokken.

Terug naar producten

Heb je hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar!

Van 09.00 tot 16.00
Ma t/m vr

Stuur een e-mail
info@dreamersnschemers.nl

Stel je vraag direct
via het contactformulier.