Vandaag besteld = vandaag verzonden Gratis verzending vanaf € 50

Milton Menasco Sayings

One-size-fits-all: 43 cm lang en 46 cm in omtrek.
Je kunt de halsmaskers simpel aanpassen door middel van een clipje, met elastiek of door ze op maat te naaien of draag ze zoals ze zijn!

14,95 incl. btw

Direct leverbaar


Categorieën: Nekwarmers.

Beschrijving

Nekwarmer

Onze nekwarmers zijn super comfortabel, stretchy en zacht! Ze zijn licht van materiaal en de boven en onderkant zijn terug gevouwen en rondom door gestikt. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort. Dreamers & Schemers heeft een divers aanbod. Door de leuke paarden prints zijn ze geschikt voor zowel jong als oud. Te paard, te voet, te fiets, er is geen (sportief) moment waarvoor ze niet geschikt zijn!

Ze zijn het hele jaar door te dragen. Dit maakt ze perfect als bescherming tegen zon, wind, opwaaiend zand en stof.

De nekwarmer is ook perfect te gebruiken als extra laag om je hals wanneer het koud is. Het is de ideale accessoire tegen de kou. Waar sjaals al gauw in de weg zitten zijn onze nekwarmers compact waardoor je deze ook comfortabel tijdens bijvoorbeeld het sporten kan dragen.

De nekwarmers zijn multifunctioneel. Zo kan je ze dragen om je hals, onder je cap tegen koude oren of als hoofdband. Kortom, opties genoeg! Je trekt de nekwarmer gemakkelijk omhoog en omlaag. Ben je een mondkapje vergeten, maar moet je toch je gezicht bedekken? Geen probleem. Onze nekwarmer is ook te gebruiken om je gezicht te bedekken.

Pagina's met vergelijkbare producten

Nekwarmers.