Over ons

Wanneer je eenmaal in aanraking komt met paarden, dan is er geen ontkomen meer aan. Je raakt besmet met het paardenvirus.

Wij, John en Judith, zijn van die paardengekken. Inmiddels is het voor ons een manier van leven geworden. We leven samen met al onze paarden en honden and we love it!

De sokken van Dreamers & Scheamers zijn voor mij een dagelijkse reminder. Namelijk, dat ik elke dag bezig mag zijn, met waar ik als klein meisje van droomde. Als fanatieke wedstrijdamazone vergeet ik nog wel eens om hier bij stil te staan, door de hoog gespannen verwachtingen. Onze sokken met vrolijke prints doen mij weer denken aan de tijd dat ik dat kleine meisje was. De dromen van toen zijn werkelijkheid geworden en hier ben ik enorm dankbaar voor.

Dit is ook iets wat ik andere rijders graag wil meegeven. Met paarden gaat alles met vallen en opstaan. Als je bereid bent er hard voor te werken, kansen aangrijpt die zich voordoen en nooit opgeeft: wie weet wat er dan mogelijk is. Durf te dromen, geloof erin en ga er voor!

Wij van Dreamers & Schemers inspireren je graag met onze vrolijke producten.

Enjoy the ride!

– Judith.